Mommy with the Angels

Mommy with the Angels
Ever After

23 June 2015

Dah sampai Hukum


 Last day holiday,..dari PD nak blk Melaka..Pommmmmmm..meletop kooo kat Kuala Sg.Baru.Pecah koyak habis tayar keto. Dah sampai hukum karma kena tukar tayar baru lah gayanya. Mane x nye, sepenuh2 kereta, beg baju aje 3 deret, toto, baju kepam, segala mak nenek nak bawak kan. Abg sado ku dengan relaksnye menukar tayar..kalo aku, nangis dah tepi tu tggu bantuan dtg.huhuhu...

I love abg sado ku ..muah cikit lah kanda!

#dinda nampak vellfire lbh hensem

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete