Mommy with the Angels

Mommy with the Angels
Ever After

14 January 2014

TEH SENAMAN

Teh senaman??? Apakah?? Bagaimanakah??boleh kah??

Hah..mesti kerut2 kening masing2 kan dengan nama TEH SENAMAN tu. Actuallay nama nya ialah TEAMIX Concentrate. Ape kaitan dgn senaman pulak ye?? Bila kita minum je teh ni..umpama otot kita kita bergerak2 mcm senaman 20-30 minit. Siap berpeluh lagi. Anda x percaya?? Cuba lah.. Duduk2 saje pon blh berpeluh tau..kalo minum dan bersenam..lagiiiiiii bagus! Bukan calang2 ye teh ni.ABCDE


A - Antioxidant
Awet muda!!Herbalife Tea Mix mengandungi zat antioksidan yang boleh membantu melambatkan proses penuaan.

B - Burn calories
Herbalife Tea Mix membantu 20% dalam program penurunan berat badan. Minum lebih banyak Herbalife Tea Mix ni untuk increase metabolisme dan bakar lebih banyak kalori. Minum Teamix ni suam2..pasti anda akan berpeluh2.

C - Cleansing
Herbalife Tea Mix ni mengandungi green tea. Green tea berfungsi untuk membersihkan dalaman badan selain daripada meningkatkan kadar metablisme dan membantu turunkan berat .Tetapi..sekiranya anda tidak menukar tabiat pemakanan anda...TEAMIX tidak akan berhasil..

D - Detox
Herbalife Tea Mix jugak berfungsi untuk detox - membantu membuang  toksin yang ada dalam badan.

E - Energy 
Rasa lebih cergas dan susah nak rasa ngantuk waktu siang. Alhamdulillah :) Yang paling penting...kita rasa HEBAT!

Teamix Herbalife terdapat dalam perisa LEMON & PEACH. Peach terdapat dlm saiz 100gm shj. Utk anda nak BURN FAT, disarankan utk minum perisa LEMON yg sedap!!!

Pssssttt...TEAMIX ni blh sekat selera makan anda yang membuak2 tu.. HUBUNGI SAYA 012-2536246 / fb : za Uci / emel to ; myhafiza1982@yahoo.com utk mencuba TEAMIX yg HEBAT ini! 


No comments:

Post a Comment